fbpx

Sinds 2009 is Studio YourBalance de plek in Tiel voor groepslessen en personal training in Yoga & Pilates, workshops, cursussen en massage. Ons team heet je van harte welkom. We hopen dat Studio YourBalance ook voor jou meer balans in je leven mag brengen!

Corinne

Corinne Studio YourBalance Tiel

Corinne volgt al jaren yoga- en pilateslessen. Van Nidra Yoga tot Power Flow Yoga en Klassiek Pilates, ze doet het allemaal met veel plezier. De dualiteit binnen de lessen trekt haar aan; beweging en rust, spanning en ontspanning, focus en loslaten. Door zelf les te gaan geven wil ze anderen graag bewust maken van hun lichaam, hun geest en hun ademhaling en daarmee de effecten van yoga, zowel fysiek als mentaal, laten ervaren.

Opleiding:

 • RYT 200 uur Yoga docentenopleiding Nederland, Arhanta Yoga
 • Yin Yoga, Arhanta Yoga

Jessica

Jessica Zijlema Yoga Pilates Barre Aerial Massage studio YourBalance Tiel

Aerial Yoga & Pilates, Restorative Yin YogaZwangerschapsYoga, Cursus Voorbereiden op de Bevalling, Cursus HypnoBirthing.

Vanuit Essential Health biedt Jessica Massages, Personal Yoga & Pilates Trainingen en privé zwangerschapscursussen aan.

Haar passie voor Yoga, Pilates, Barre en Massage deelt Jessica graag met anderen. De combinatie van deze vormen werkt erg goed, hierdoor ervaart zij dat ze mensen kan helpen om een nieuwe balans in hun lichaam en leven te vinden. Met de geboorte van dochter Sarah in 2012, ontstond ook een interesse in zwangerschapsyoga en lessen voor moeder & baby. Jessica assisteerde Tonnie Goes van het Dasra Center in het verleden regelmatig bij de docentenopleidingen.

Opleidingen:

 • PowerYoga, Personal Yoga Training/Therapie en Kunst van het Begeleiden/RYT 200 (Tonnie Goes)
 • Pilates Instructor (Peak Pilates)
 • Sportmassage NGS, Stoelmassage, Rebozo Massage, Thai Yoga Massage level 1 (ITM/Thai Hand) & level 2 (in training), Babymassage, Rugpijnmassage, Hoofdpijnmassage, Zwangerschapsmassage, Haptische bekkenmassage, Lomi Lomi (2018)
 • Zwangerschapsyoga+ en Postnatale Yoga met mother & baby nurture (Birthlight)
 • TrippleShape Barre Workout
 • Aerial Yoga Swing Teacher Training
 • Stoelyoga (2016)
 • Basic en Advanced Yin Yoga Teacher Training Mirjam Wagner
 • Spinning Babies, Hypnobirthing (2018)
 • Workshops in Iyengar Yoga, Acro Yoga, Pralaya Yoga en Partner Yoga

Amber

Amber Studio YourBalance Tiel

Yoga is thuiskomen voor Amber. Yoga brengt alles in perspectief; leert haar focussen op wat écht belangrijk is, zelfcompassie te hebben en positief in het leven te staan. Door haar dansachtergrond spreekt de dynamische yogastijl haar erg aan. Om balans te brengen in mijn lichaam combineert ze graag een dynamische les met een yogastijl zoals Hatha waarbij de focus ligt op bewustwording, kracht en verruiming van de geest.
In haar lessen vindt ze het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en ieder zich kan ontwikkelen. Er is aandacht voor ademhaling, lichaamsbewustzijn, tijd voor jezelf, energie en ontspanning.

Opleidingen

 • Ashtanga Power Vinyasa opleiding Yogapoint
 • Ayurveda basiscursus

Michelle

Michelle Studio YourBalance Tiel

De geboorte van een baby is de meest bijzondere en levensveranderende gebeurtenis in je leven. De manier waarop een kindje geboren wordt heeft effect op het verdere leven van het hele gezin. Michelle wil graag ondersteunen en bekrachtigen in deze bijzondere periode, zodat anstaande ouders vol vertrouwen de bevalling en postpartum periode ingaan en hun kindje de best mogelijke start kunnen geven.

Opleidingen:

 • Docent babymassage expert – RGDB
 • Doula – Doula opleiding Utrecht
 • Zwangerschapsmassage – Mood massage opleidingen

Ellen

Ellen, Studio YourBalance Tiel

Ellen is in 2014 begonnen aan een massage-opleiding, omdat ze enthousiast was over de rust die massages haar gaven na een inspannende werkweek. Toch bracht het volgen van yogalessen Ellen waar ze werkelijk naar op zoek was: respect voor het lichaam in alles wat het kan en voor je doet. Al snel besloot ze daarom tot het volgen van een vierjarige docentenopleiding, de ze met volledige toewijding heeft gevolgd en afgerond. Ellen is helemaal opgegaan in de yogafilosofie en past deze niet alleen toe in de lessen, maar ook daarbuiten.

Opleidingen:

 • Stoelyoga, Stoelyoga Nederland (2019)
 • Docentenopleiding Hatha Yoga, Stichting Yoga & Vedanta (2014-2018)
 • Integrale massage, Positive Touch (2014)

Froukje K

Froukje K Studio YourBalance Tiel

Froukje is al sinds 5 jaar actief in de yoga. Ze wilde meer verdieping in de yoga, zowel fysiek als mentaal. In september 2017 is ze begonnen met de opleiding tot Dynamische Hatha yoga docente bij Ron van der Post. Froukje ontdekt nu dat er achter de yoga een veel diepere theorie zit, die haar helpt om de balans in zichzelf en in de wereld te vinden. Door de yoga voelt ze dat ze meer bij zichzelf kan komen, blokkades gaat voelen in haar lichaam en dat er meer energie gaat stromen en dat zij zich hiervan bewust wordt. Yoga staat voor Froukje voor rust en een reis met jezelf in alle eerlijkheid en zonder oordeel: lief zijn voor jezelf en de ander.

Opleiding:

Dynamische Hatha yoga docente, Yogaschool Ron van der Post

Eszra

Eszra, Studio YourBalance Tiel

Eszra is afgestudeerd als uitvoerend danser aan de ArtEZ hoge school voor de kunsten te Arnhem. Ze is zelf jaren lang in de klassieke danstechniek opgeleid en heeft veel ervaring met de barre. IZe heeft erg veel zin om haar passie en kennis met anderen te delen!

Opleidingen:

 • Dansopleiding, ArtEZ hoge school voor de kunsten te Arnhem

Olga

Olga Studio YourBalance TIel

Olga is een 15 jaar professioneel danseres geweest. In eerste instantie heeft ze gewerkt als Fittness instructeur en docent Functional Training. Later heeft ze zich steeds meer verdiept in Yoga en Pilates. Olga geeft haar lessen een vloeiende flow lessen (zonder moeilijke stapjes) met ook veel aandacht voor het sterker maken van je lichaam.

Opleidingen:

 • Choreographic art, Leningrad College of culture and art
 • Fitness, Leningrad College of culture and art
 • Yoga & Pilates, Leningrad College of culture and art

Sabrina

Sabrina Studio YourBalance Tiel

Sabrina woont samen met man en dochter in het mooie Rumpt. Van kleins af aan is dans haar passie. Op 10-jarige leeftijd is ze gescout op haar lokale balletschool en daarmee startte haar dansavontuur. Dans brengt zoveel: fitheid, flexibiliteit, zelfvertrouwen, geluk, vrijheid, creativiteit èn je leert jezelf beter kennen. Deze motivaties wil ze graag overbrengen en vooral delen met anderen. Ze is ervan overtuigd dat in elk persoon een danser(es) zit. Naast Barre Workout is ze groot fan van Vinyasa Yoga en Essentrics.

Opleiding:
Koninklijk Conservatorium, Den Haag
Brabants Conservatorium, Tilburg

Christel

Christel Studio YourBalance Tiel

Christel heeft altijd yoga gedaan maar ontdekte pas echt hoe het haar kon helpen toen ze van Frankrijk naar Nederland verhuisde, 5 jaar geleden. Ze had last van stress-aanvallen en raakte steeds ongemotiveerder. Yoga heeft haar in deze periode geholpen rust en balans te vinden in haar emoties als hoog-sensitief persoon. Ze wil nu anderen graag laten ervaren dat yoga rust en balans kan geven.

Opleidingen

 • Power Flow Yoga

Ans

Ans Studio YourBalance Tiel

In 2016 besloot Ans om het roer definitief om te gooien en te gaan doen waar haar hart ligt. Het enthousiasmeren, motiveren en stimuleren van mensen en ze met elkaar verbinden. Ze is diverse opleidingen gaan volgen en deze vormen nu samen haar specialisme als Vitaliteitscoach.

Ondertussen heeft Ans ook haar passie op het sportieve vlak ontdekt. Pilates!
Omdat Ans haar enthousiasme voor Pilates graag wil delen heeft ze de opleiding Pilates instructeur gevolgd.

Dat Pilates prachtig aansluit bij haar beroep als Vitaliteitscoach maar zeker ook als mens
blijkt uit de onderstaande doelstelling van Joseph Pilates: “Het creëren van balans van lichaam en geest, met als doel het bereiken van gezondheid en geluk”

Opleiding:

 • Klassiek Pilates instructeur mat niveau 1 AALO opleidingen
 • Pilates Basis Anatomie AAlo opleidingen
 • Vitaliteitscoach Sonnevelt opleidingen

Cim

Cim Pijpers Rowland YourBalance Tiel, Dru en Yin Yoga

Cim is Natuurgeneeskundig Reflexzonetherapeut en heeft een praktijk in Tiel. Ze komt oorspronkelijk uit India, een yogaland bij uitstek en zodoende is yoga zeker niet nieuw voor haar. Echter in haar jeugd ging haar voorkeur uit naar ballet in plaats van yoga.

Een onderdeel van een aanvullende massageopleiding die ze deed, was yoga. Hierdoor werd toch de belangstelling voor yoga weer aangewakkerd en zij besloot zich hierin verder te verdiepen. In 2015 heeft ze de opleiding tot Dru Yoga Docent afgerond.

Dat rustige en vredige gevoel wat je krijgt als je yoga beoefent is iets dat Cim anderen graag wil laten ervaren.

Opleidingen:

 • Dru Yoga Docentenopleiding
 • Yin Yoga Teacher Training Mirjam Wagner
 • Stoelyoga
 • Reflexzonetherapeut (De Wouden)
 • Medische Basiskennis opleiding (HBO)
 • Diverse opleidingen: modules in Chinflex (Reflexzonetherapie volgens de Chinese methode), diverse massage opleidingen, Zwangerschapsreflexologie, Sabaaydi massage (kruidenstempels),

Caroline

Caroline Studio YourBalance Tiel

Caroline is van oorsprong oefentherapeute Cesar en McKenzie. Caroline wil haar patiënten minder afhankelijk van een therapeut laten zijn: de patiënt zelf inzicht geven in zijn bewegen, handelen en het omgaan met zijn klacht. Om de patiënt als geheel te kunnen behandelen heeft ze de opleidingen tot coaching, coaching bij hoogsensitiviteit en uiteindelijk de mindful based cognitieve gedragstherapie gevolgd.

Tijdens een langere periode van doofheid heeft ze zelf veel gehad aan haar mindfulness-trainingen. Dit maakt dat ze de trainingen en nu wekelijkse lessen met heel veel plezier geeft.

Caroline is moeder van Carlijn (21jaar) en Thijs (19 jaar). Naast haar werk is ze in de tuin te vinden, gaat ze drie maal in de week hardlopen en leest ze graag.

Opleidingen:

 • Oefentherapie Cesar
 • McKenzie therapie (credential examen)
 • Coaching
 • Coaching hoog sensitiviteit
 • Mindful based cognitieve therapie – mindfulness trainer
 • Bach bloesem therapie

Froukje S

Froukje Schaaf Yogastudio YourBalance Tiel Power Easy Flow Nidra Do-in Zwangerschapsyoga Babygebaren Cursus voorbereiden op de bevalling

Toen Froukje in haar studententijd een keer een proefles PowerYoga volgde was ze meteen helemaal om. Ze merkte meteen dat dit goed bij haar paste en heeft de yoga sindsdien niet meer losgelaten. Inmiddels heeft ze zich ook verdiept in andere vormen van yoga zoals Easy Flow Yoga en Yoga Nidra. Door jaarlijks diverse workshops en cursussen te volgen blijft ze haar kennis over yoga verder vergroten.

Froukje brengt de positieve energie die zij zelf krijgt van yoga ook graag over op anderen door het geven van yogalessen en workshops.

Opleidingen:

 • Vooropleiding voor yogadocenten (Tonnie Goes)
 • Power Yoga (Tonnie Goes)
 • Kunst van het Begeleiden (Tonnie Goes)
 • Yoga Nidra (Maaike Chavanu)
 • Do-In Yoga (Claudia Heijdel)
 • Moxa Therapie (Zonnevlecht)
 • Docentenopleiding Babygebaren
 • Zwangerschapsyoga (Birthlight)
 • Aerial Yoga Swing Teacher Training
 • Workshops in onder andere Yin Yoga en Anatomie
 • Babymassage (Zonnevlecht)

Marianne

Marianne Studio YourBalance Tiel

Easy Flow YogaPilates Mat, Yoga & Pilates flow, Yin Yoga

Op de sportschool waar Marianne indertijd lesgaf in aerobics, steps en bodyshape werd zij door een van de deelnemers geattendeerd op Pilates. Deze cliënt had daarmee in Kuala Lumpur kennis gemaakt en zou het ook graag hier gaan beoefenen. Marianne ging zich verdiepen in deze beweegvorm en volgde daarin een  opleiding. Sinds 2004 geeft ze Pilates les. Haar motivatie ligt in het feit dat mensen door Pilates een betere houding krijgen, minder klachten van rug, schouder en nek ervaren en zich meer bewust worden van hun lichaam en bewegen.  Naast het lesgeven heeft Marianne een praktijk als voedings- en gewichtsconsulent en personal trainer. Haar eigen beweging zoekt ze in wandelen in de natuur en dansen (klassiek ballet, moderne dans en stijldansen).

Opleidingen:

 • Aerobictrainer (KNGU)
 • Fitnesstrainer (Fitvak)
 • Pilates instructeur (Fysio Physics)
 • Fitnessinstructeur hartpatiënten (HIB, Hart in Beweging)
 • Personal trainer (opleidingen2000)
 • Personal training, specifieke doelgroepen (AFN)
 • Easy Flow Yoga (Dasra Center)

Tanja

Tanja Studio YourBalance Tiel

Tanja is van kinds af aan gefascineerd door het menselijk lichaam en beweging. Yoga en gym waren favoriete bezigheden. Opgeleid tot medisch bioloog werkte ze jaren in klinisch geneesmiddelenonderzoek. Door de ‘liehiefde’ kwam Tanja om de hoek bij de studio te wonen. Vanaf herfst 2013 nam ze Pilates lessen, toen nog in de Balije, en in 2015 zwangerschapsyoga in de nieuwe studio. Na de geboorte van haar zoon heeft ze de tijd genomen om op het gezinsleven te richten en te bezinnen op het werkende leven.  Toen zij een vacature voor Pilates docent zag in de studio besloot zij zich te gaan laten opleiden, ze geeft met veel plezier haar Pilates lessen.

Opleidingen:

 • Medische biologie (Radboud Universiteit Nijmegen)
 • Pilates Mat Basic Instructor (Peak Pilates)

Sigrid

Sigrid Paulussen Yogastudio YourBalance Tiel Easy Flow Yoga

Door in 2012 te verhuizen naar de Betuwe en haar vaste yoga les in Utrecht te verlaten, ontstond bij Sigrid het idee om zelf yoga les te gaan geven. De combinatie van asana, ademhalen, chanten en mediteren, maakt yoga voor Sigrid tot een alomvattende manier van bewegen. Door haar achtergrond als arts, is zij ook geïnteresseerd om mensen met lichamelijke klachten te gaan begeleiden.
Haar inspiratie in het lesgeven is om yoga voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken en er plezier in te hebben de mogelijkheden van eigen lijf en geest te leren kennen.

Opleidingen:

 • Docentenopleiding Poweryoga en klassieke yoga 2015-2016 bij Susan Kwee
 • Certificaat vakbekwaamheid Bewegingsonderwijs voor basisscholen 2012
 • Diverse nascholingen kinderdans 2006-2008
 • Studente aan Ridhwan school sinds 2006
 • Jarenlange parterre acrobatiek ervaring/ volgen van workshops acroyoga
 • Nascholing kinder- en tieneryoga (Femmy Brug)

Thirza

Thirza Beckeringh Yogastudio YourBalance Tiel Hatha Yin Yang Stoelyoga

Voor Thirza is yoga veel meer dan sport. Yoga is een levensstijl die je op de mat, maar vooral ernaast kunt gebruiken. Al tijdens haar studententijd volgde ze haar eerste les. In 2013 besloot ze definitief het roer om te gooien en ruilde ze haar IT-baan in voor yoga. Yoga brengt haar zowel rust als uitdaging; spierkracht en ontspanning, focus en de mogelijkheid om los te laten.
Yoga geven doet Thirza vanuit haar hart en ze hoopt daarbij anderen te inspireren.

Opleidingen :

 • Basisopleiding Hatha Yoga (Yogapoint)
 • Vervolgopleiding Hatha Yoga 200RYT (Yogapoint)
 • Bijscholing Yin Yoga (Eric Staals)
 • Bijscholing Yoga, meditatie en verstilling (Centrum Zweiersdal)
 • Stoelyoga
 • Workshops in onder andere: Intuïtieve ontwikkeling, Yoga Sutra’s van Patanjali, Kundalini Yoga, Prana Flow Yoga en Thai Yoga Massage
 • Advanced study (50hr) Yin Yang (Skadi van Paasschen)
 • Bijscholing Aroma Yoga voor yogadocenten (Florentina Body&Mind)
 • Bijscholing Lesgeven in een warme ruimte (Hot Yoga Academie)

Eline

Eiline van Ravestein Yogastudio YourBalance Tiel Easy Flow Yoga Power Flow

In het dagelijks leven heeft Eline een baan in de financiële dienstverlening. Om in balans te komen is ze yoga lessen gaan volgen bij Your Balance. Dit beviel haar zo goed dat ze besloot om een opleiding te gaan volgen om zelf yoga docente te worden. Ze heeft deze opleiding inmiddels met succes afgerond en wil nu haar positieve ervaringen over brengen op anderen. Ze hoopt dat iedereen net zo enthousiast is na afloop van een yoga les, als dat zij zelf is!

Opleidingen:

 • Vooropleiding Power & Easy Vinyasa Yoga ((Dasra Center)
 • Power Yoga Teacher Training ((Dasra Center)
 • Anatomie & Kunst van het begeleiden ((Dasra Center)
 • Yin Yoga (Arhanta Yoga)
 • Aerial Yoga docenten opleiding (Studio YourBalance)

Gerty

Gerty Schoots Klassiek Pilates Studio YourBalance Tiel

Sportief bezig zijn heeft Gerty altijd een positief gevoel gegeven. Zowel met het volgen van aerobic-, spinning-, als bodypumplessen en natuurlijk met haar favoriet…het hardlopen. Na een langdurige blessure zocht ze naar een alternatief om toch te kunnen sporten.
Na diverse lessen yoga bij Studio YourBalance – waar ze ook veel plezier in had – vond ze Pilates goed bij zich passen. Ze werd zo enthousiast dat ze zelfs twee keer per week ging. En… haar blessure verdween. Ze kon het hardlopen ook weer oppakken.
Graag wil ze anderen ook laten zien dat Pilates je lichaam versterkt en je houding verbetert. Daarom heeft Gerty inmiddels de Peak Pilates Basis Mat opleiding afgerond en vindt ze het fantastisch om les te geven.

Opleiding:

 • Peak Pilates Basis Mat opleiding

Thea

Thea Studio YourBalance Tiel

Thea ontdekte 40 jaar geleden in een Benedictijnenklooster het mediteren. Dit voelde direct goed en van daaruit heeft haar leven een andere wending genomen. Ze is zich in meditatie gaan verdiepen en is zelf diverse soorten cursussen meditatie gaan geven. Daarnaast heeft Thea de opleiding Holistisch therapeut gedaan en is ze al 25 jaar Reikimaster.
Thea heeft zin om weer een nieuwe meditatiegroep op te starten: “Ik wil graag mensen leren hoe ze stilte in hun hoofd kunnen krijgen”.

Esther

Esther Vermue Yogastudio YourBalance Tiel Aplomb Nidra

Sinds het begin van haar studententijd is Esther geïnteresseerd in yoga en meditatie. Na bij verschillende docenten lessen te hebben gevolgd is zij in 2010 gestart met de docentenopleiding Amitabha (Deventer).

Nuchter, stabiliteit, rust, vertrouwen en verbinden zijn woorden die voor haar onlosmakelijk aan yoga zijn gekoppeld. Het stimuleert haar om mensen weer in contact te brengen met hun lichaam en te zien hoe spanning en ontspanning voor iedereen weer anders kunnen zijn.

Opleidingen:

 • Yogadocentenopleiding Amitabha (Maartje van Hooft www.amitabha.nl )
 • Meridiaanyoga (Maartje van Hooft)
 • Yoga Nidra (Maaike Chavanu)
 • Stoelyoga
 • Methode van Dixhoorn (Yvonne Esser)
 • Stemgebruik en stemexpressie (Maurice Willems)
 • Verschillende meditatiecursussen.

Monika

Monika Studio YourBalance Tiel

Monika’s missie is je te laten zien en te leren hoe je je lichaam krachtig en gezond kunt houden. Hoe je pijn in je nek, je wervelkolom en je bewegingsapparaat kunt voorkomen. Ze kan je bewegingsstelsel diagnosticeren en zodoende de oorzaak bepalen van je pijn. Massage, triggerpoint therapie, tenderpoint therapie, kinesiotaping en PowerYoga kunnen vervolgens verlichting geven en je lichaam beter laten voelen. Yoga is Monika’s tweede passie. De groeiende flexibiliteit en kracht geeft haar veel plezier. 

Opleidingen:

 • Sports and Reconditioning Massages – Palestra, Praag
 • Spiral Stabilisation Excercising 1A,1B – Palestra, Praag
 • Health Physical Exercising – Palestra, Praag
 • Kineziotaping – Palestra and Satema, Praag
 • MFK diagnostics – MFK institute
 • Fitness trainer – Palestra, Praag
 • Aerobic instructor “A” class – IFAA/FACE

Monique

Monique Kinket massage Studio YourBalance

Monique is met Yoga in aanraking gekomen door lichamelijke klachten die voortkwamen uit een verkeerde ademhaling. Ze heeft er veel baat bij gehad en nog vindt ze het heerlijk om te doen! Ze heeft op een gegeven moement het roer omgegooid in haar leven en is een opleiding tot Kraamverzorgende gaan doen. Omdat het uiteindelijk lastig was de baan als Kraamverzorgende te combineren met het gezinsleven, is ze de opleiding Docent Shantala Babymassage gaan doen en is daar in aanraking gekomen met massage voor volwassenen. Ze had er direct zo’n goed gevoel bij, dat ze dit is gaan uitbreiden (en nog steeds aan het uitbreiden is), en sinds die tijd met veel plezier massages geeft.

Opleidingen:

 • Ontspanningsmassage (Wellness Academie)
 • Hot stone massage (Wellness Academie)
 • Shantala Babymassage (Holos)
 • Zwangerschapsmassage (MOOD massage opleidingen)
 • Stoelmassage (MOOD massage opleidingen)
 • Triggerpoint Massage (Anand, eind 2017)
 • NGS Wellnessmasseur (juni 2018 MOOD massage opleidingen)

Ethel

Ethel Studio YourBalance Tiel

Begin 2016 kwam Ethel in contact met Studio YourBalance. Zij had een burn-out en werd geweldig opgevangen. Tijdens de Yogalessen ervaarde zij hoe belangrijk het is om uit je hoofd te komen en je lichaam weer te gaan voelen. Geïnspireerd door haar eigen ervaringen en haar wens om mensen te helpen, is zij in 2017 gestart met een massageopleiding bij Esoterra in Bilthoven. Met haar massages wil ze mensen laten ontspannen en (weer) in contact laten komen met hun lichaam. Dit doet ze met respect, aandacht en verbinding.

Opleiding:

Allrond masseur (Esoterra Opleidingen)

Natasja

Monika Studio YourBalance TIel

Natasja wist altijd al dat ze wat met haar handen zou gaan doen. De sportmassage was haar eerste opleiding, waarbij ze veel kennis opdeed van het lichaam. Daarna is Natasja zich meer gaan richten op het ontspannen van spieren.

Mettertijd ontdekte Natasja dat ze massages wilde geven met een holistisch karakter. Met de massages zoekt ze de knopen, weet die los te maken en daardoor een goede doorstroom te bevorderen, zowel fysiek, energetisch als mentaal. Natasja gebruikt en combineert de massagevormen die het lichaam nodig heeft.

Opleidingen:

Sportmassage (NGS)
Medische Basiskennis
Diverse massage workshops & cursussen

Irma

Irma Studio YourBalance Tiel

Irma is in aanraking gekomen met Studio YourBalance nadat ze in een burn-out kwam. Ze besloot Yoga te gaan doen. Binnen des tudio volgde Irma een van de workshops Ontspanningsmassage van Bas. Daar was ze zo enthousiast over dat ze zich heeft aangemeld voor de 3- jarige HBO-opleiding voor Massage-therapeut bij Anand.

Irma ervaart rust en energie bij het masseren en wordt daar heel gelukkig van. Naast het verminderen van de lichamelijke klachten waar haar klanten mee komen, hoopt ze dat ze deze ervaring van rust en energie op haar klanten overbrengen.

Opleidingen:

 • Klassieke massage, Anand
 • Ontspanning massage, Anand
 • Ayurvedische massage, Anand
 • Hotstone, WellnessAcademy
 • Zwangerschapsmassage, MOOD
 • Been-/voetmassage, VCA
 • Stoelmassage, Anand
 • Duo-massage

Bas

Bas Studio YourBalance TIel

2014 was het jaar voor een ommekeer voor Bas. Zijn passie om te zorgen en te verzorgen is zijn vak geworden en hij geniet ervan als jij stralend en ontspannen de studio weer verlaat. Zijn overweging om zich te richten op het geven van massage, komt voort uit het positief willen bijdragen aan de mens als persoon. De massage geeft hij daarom met veel enthousiasme, volledige toewijding en in samenwerking met jou. Buiten het herstel van het lichaam, kan hij je ook inzicht meegeven op de uitzonderlijke werking tussen lichaam en geest. Zelf ondervinden dat bv. (kleine) veranderingen in je ritme of een verandering van je kijk op de wereld, bijdraagt aan een positief herstel geeft je een onbetaalbare bewustwording van je eigen lichaam en geest.

Opleidingen:

 • Wellness masseur (Anand) – ontspanning- klassiek en Ayurvedische massage
 • Yoga- en stoelmassage (Anand)
 • Holistic pulsing (Anand)
 • Chakramassage (Anand)
 • Triggerpoints (Anand)
 • Reset Methode 1 (Thea Mevissen-Kramer)
 • Orthomoleculaire voeding en Parasitologie (Fysikos Voeding)

Ghis

Ghis, Studio YourBalance Tiel

Ghis meldde zich aan toen defensie kandidaten vroeg voor een Yoga docenten opleiding. “Ik deed de opleiding om een betere yoga-leerling te worden. Je bent nooit uitgeleerd met Yoga. En wat is er mooier dan het geleerde met anderen te mogen delen? Dat wat ik als docent geef, krijg ik zoveel meer terug”.

Zijn yogabasis bestaat uit de Ashtanga vinyasa modified primary series. Pittig, flowend en uitdagend zoals yoga en het leven na de mat kan zijn. “Soms laat je wat op die twee vierkante meter achter wat je niet meer nodig hebt en soms geef je je practice een intentie mee”.

Opleiding:

Vinyasa Teacher Training / Ashtanga Modified Series. Nieuw yogaschool Amsterdam

Studio YourBalance maakt gebruik van cookies. Lees hier ons privacy statement

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten