Aerial Swing Yoga – Ik ben er ondersteboven van

Een les Aerial Swing Yoga doe je met een hangmat, die gemaakt is van parachutestof met extra handvatten eraan. Bij deze yogavorm word je ondersteund door een doek/hangmat als partner om te balanceren, zweven, schommelen en misschien zelfs ondersteboven te hangen.

Zo werk je aan kracht en souplesse, zowel fysiek als mentaal. Gebruik makend van de zwaartekracht kun je je wervelkolom verlengen en spanning uit rug, nek en schouderpartij halen. De ervaring van het zweven maakt dat hangmatyoga een vrij grote plezierbeleving kent. Niet onbelangrijk natuurlijk. Want yoga mag dan gezond en ontspannend zijn, de kans dat je het doorzet wordt groter als je er ook lol aan beleeft.

Yogaswing is voor iedereen die van bewegen houdt. Als je wat hulp kunt gebruiken bij balansoefeningen,  als je je spieren wilt verstevigen, jezelf wilt uitdagen door je lichaam diep te rekken, voor de ontstressen/ontspannen of je gewoon iets nieuws wilt proberen! Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben om te starten.

Kom naar de Aerial Swing Yoga zónder make-up, sieraden en andere scherpe voorwerpen op je kleding; zij kunnen de hangmatten beschadigen.

Informatie Aerial Swing Yoga

Intensiteit ***/****

Rooster: 
– maandag, om 20:35 uur, met Linda

Plan een proefles online

Maak gebruik van de Zomerkaart Aerial Yoga Groepslessen, verkrijgbaar van 1 juli tot 31 juli 2024.

Aerial Swing yoga bij Studio YourBalance Tiel

Ook interessant voor jou

Yoga Aplomb
Breng jezelf in balans
Lees meer

Hatha Yoga
Breng je energie in balans
Lees meer

Flow Yoga
Vloeiende en meditatieve beweging
Lees meer