Easy Pilates – Pilates op een rustig niveau

Denk je aan starten (of herstarten) met pilates? Wil je pilates doen, maar wel op een ‘easy going’ manier? Gaat het bewegen je (voortaan) wat moeilijker af? Dan is Easy Pilates ideaal.

Easy Pilates is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Het voordeel van pilates is dat de methode zo gecontroleerd en overzichtelijk is, dat iedereen zich kan ontwikkelen in eigen tempo en niveau. Iedereen beweegt in de zone van de naaste ontwikkeling. Het mooie van pilates is dat je je heel erg bewust wordt van je lichaam en de mogelijkheden en onmogelijkheden, ieder lichaam heeft zijn eigen talenten en eigen belemmeringen.

Iedereen kan Easy Pilates beoefenen op zijn/haar eigen niveau, op elke leeftijd en ieder met zijn eigen doelstelling. De een komt om wat leniger te worden, de ander om zijn zwakke rug te versterken. En als je een blessure hebt of bijvoorbeeld rugklachten waarvoor je je rompstabiliteit meer moet trainen, dan is pilates de beste keuze.

De 18 basis matoefeningen worden op een veilige manier gegeven door de oefeningen aan te passen zodat de oefeningen binnen jouw mogelijkheden toch uitgevoerd kunnen worden.

Informatie Easy Pilates

Intensiteit **

Rooster:
maandag, 11:30 uur, met Marianne

Plan een proefles online

Restorative pilates bij Studio YourBalance Tiel

Ook interessant voor jou

Klassiek Pilates-Level 1
Basis Klassiek Pilates
Lees meer

Pilates Freestyle
Pilates rond een thema
Lees meer

Klassiek Pilates-Level 2
Kracht, souplesse en houding
Lees meer