Breng lichaam en geest in evenwicht

In deze combinatie van Yin yoga en Qigong werken we aan meditatietechnieken, specifieke bewegingspatronen, ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken.

De fysieke oefeningen zijn zacht en worden in een rustig tempo uitgevoerd. Gaandeweg voegt de adem zich in het tempo. Lichaam, geest en ademhaling vormen dan één geheel. Hierdoor komen afvalstoffen, ontstaan door verkeerde lichaamshouding en/of emoties, in beweging en verlaten je lichaam.

Yin yoga en Qigong brengt lichaam en geest in evenwicht. Dit heeft een zeer positieve werking op de gezondheid, zowel preventief als curatief. Het heeft ook een grote therapeutische waarde: zo versterk je in deze les de werking van de organen en verbetert het bewegen van Qi (levensenergie) en bloed.

Eén van de belangrijkste aspecten van Qigong voor de ontwikkeling van de beoefenaar is dat men een scherp bewustzijn ontwikkelt met betrekking tot het eigen fysieke, mentale en spirituele functioneren. De Yin yoga versterkt je bindweefsel en zorgt tevens voor flexibiliteit en soepele gewrichten.

Er bestaan veel verschillende oefeningen: gericht op het verhelpen of voorkomen van bepaalde aandoeningen, blessures of verstoringen, gericht op het verbeteren van het functioneren van bepaalde organen, zoals hart, longen en milt, of oefeningen voor een goede energie balans.

De Qigong & Yin yogales is toegankelijk voor iedereen die behoefte heeft aan meer blijdschap en energie!

Informatie groepsles

Intensiteit **

Rooster:
woensdag, Qigong & Yin yoga, 10:50 uur, met Yvonne J.

Plan een proefles online

Qigong & Yin yoga bij Studio YourBalance Tiel

Interessant voor jou

Relax at Size
Ontladen is opladen
Lees meer

Relax at Size bij Studio YourBalance Tiel

Yin yoga & MFR
Gecombineerd met MyoFascial Release
Lees meer

Yin yoga & MFR bij Studio YourBalance Tiel

Yin Yang yoga 
Verstilling en uitdaging
Lees meer

Yin Yang yoga bij Studio YourBalance Tiel