Ervaar een groepsles naar keuze

Wil je voor het eerst Yoga, Pilates, Barre of Aerial uitproberen? Of ben je gewoon benieuwd naar onze studio?

Meld je aan voor een proefles en kom ervaren wat bij jou past. Tijdens deze les kun je kennismaken met onze docenten, de sfeervolle locatie en natuurlijk met ons diverse lesaanbod.

Het is prettig voor jezelf als je makkelijke kleding draagt, die niet te los zit. Dus denk aan een legging of sportbroek met een t-shirt of top. Yoga doen we op blote voeten maar neem je sokken mee voor aan het einde van de les. Alles wat je nodig kunt hebben voor de les is aanwezig in de studio, maar heb je een eigen mat dan mag je die meenemen. Je kunt een handdoek of deken meenemen voor over je mat.

Voel je je niet helemaal fit? Meld je dan alsjeblieft af. We verwelkomen je graag een andere keer. Lees hier hoe dat kan.

Informatie Proefles

Voor maar € 10,00 is de Proefles verkrijgbaar. De proefles kun je gebruiken voor alle groepslessen bij Studio YourBalance. De proefles is 4 weken geldig.

Plan een proefles online

Van deze aanbieding kan per persoon maar 1x gebruik gemaakt worden.

Proefles bij Studio YourBalance Tiel

Een proefles inplannen

Je kunt je online aanmelden voor een proefles. Dat kan als je al lid bent van Studio YourBalance, maar nog nooit een proefles hebt gevolgd.

Meer

Bekijk het lesrooster en kies de les die je wilt volgen en klik op Reserveer. Je ziet dan in het venster de mogelijke leskaarten staan. Scrol naar beneden, dan zie je de Proefles Groepslessen staan. Klik deze aan. En klik vervolgens bovenaan op Reserveer. 

Via iDEAL of met Creditcard kun je betalen.

Zodra je met succes een les hebt gereserveerd, krijg je een bevestiging van de reservering via de mail. Krijg je deze bevestiging niet, dan is de reservering niet goed afgerond. Probeer het nog eens. Neem anders contact met ons op. Let altijd goed op je SPAM-box!

Minder

Maar ook als je nog nooit lessen gevolgd bij Studio YourBalance, kun je je ook online inschrijven voor lessen.

Meer

Als je nieuw bent bij Studio YourBalance kun je jezelf inschrijven. Je klikt op Login boven aan deze pagina. Je gaat dan naar Bsport, het systeem waarmee je lessen boekt en betaalt. Klik op Inschrijven en vul je gegevens in. Vul dan in ieder geval ook je telefoonnummer in, zodat we je kunnen appen als de les onverwachts uitvalt, redelijk kort voor aanvang. Een automatische e-mail wordt dan vaak te laat gelezen.

Let op: na het inschrijven ontvang je een e-mailbericht ter controle van je e-mailadres. Heb je na enkele minuten nog geen e-mail ontvangen? Controleer voor de zekerheid de map Ongewenste e-mail (SPAM). Heb je na inschrijving helemaal geen e-mail ontvangen? Neem contact met ons op en stuur een bericht.

Bekijk vervolgens het lesrooster en kies de les die je wilt volgen en klik op Reserveer.

Je ziet nu in het scherm onder de Enkele les voor de Proefles kiezen. Scrol daarvoor eerst naar beneden. Klik de les aan en klik vervolgens bovenaan op Reserveer. Zodra je een proefles gevolgd hebt, is deze niet meer beschikbaar. Je kunt dan eventueel voor een Losse les kiezen.

Zodra je met succes een les hebt gereserveerd, krijg je een bevestiging van de reservering via de mail. Krijg je deze bevestiging niet, dan is de reservering niet goed afgerond. Probeer het nog eens. Neem anders contact met ons op. Let altijd goed op je SPAM-box!

Minder

Ook interessant voor jou

Experiencekaart Groepslessen
Probeer alles uit
Lees meer

Lidmaatschap Groepslessen
Word lid
Lees meer

Cadeaukaart Groepslessen
Geef een ervaring cadeau
Lees meer