Neem tijd voor je jezelf, laat je masseren

Over de hele wereld zijn verschillende massagesoorten en technieken ontwikkeld. Het doel van een massage kan puur fysiek zijn; bijvoorbeeld ter ontspanning van spieren, bij herstel na letsel of voor de behandeling van hoofdpijnklachten. Andere massages dienen een algemener fysiek doel: ter verhoging van weerstand of voor een betere bloedcirculatie. Spirituele massages zijn juist weer gericht op minder stoffelijke doeleinden en leggen de focus op emotioneel of energetisch vlak, en een holistische massage legt de nadruk op de eenheid van lichamelijk en geestelijk welzijn. Massages worden ook ingezet als therapie bij angst of depressie, en uiteraard veelvuldig als behandeling tegen de gevolgen van stress.

Ongeacht de aard of het doel van de massage worden tijdens het masseren positieve effecten bereikt op zowel fysiek als mentaal vlak. Een massage werkt bovenal en altijd ontspannend en wordt meestal als aangenaam ervaren, en daarmee bewerkstelligt massage zijn kracht: lichaam én geest profiteert van massage. Daar is in elk geval een aantal wetenschappelijke verklaringen voor.

Klik hier voor contra-indicaties voor een massage.

Ontspanningsmassage

Massage bij Studio YourBalance in Tiel

Rittenkaart: regelmaat geeft het beste resultaat

Heb je een heerlijke massage uitgeprobeerd en smaakte het naar meer? Wil je structureel je gezondheid onderhouden en klachten voorkomen? Word dan vaste klant: koop een Rittenkaart en boek regelmatig een massage, met korting!

Bij Studio YourBalance kun je een Rittenkaart kopen voor 2, 3, 4 en 5 behandelingen. Hoe meer behandelingen, hoe voordeliger: met een 5-rittenkaart krijg je wel 10% korting!

Klik hier voor de Rittenkaarten Massage en de tarieven.

Ook interessant voor je

Privé Massageworkshop voor Twee
Leer elkaar een massage te geven
Lees meer

Privé Massageworkshop voor Twee bij Studio YourBalance Tiel