Samen genieten van een duomassage!

Geniet samen met je partner, vriendin, vriend, vader of moeder van een heerlijk ontspannende duomassage. Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen masseur. Bij deze massage kies je er beiden zelf voor welke massage je graag wilt, bijvoorbeeld een ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage of zwangerschapsmassage.

Combineer ontspanning met gezelligheid en deel dit met iemand die dicht bij je staat. Het is gegarandeerd een leuke ervaring! Boek vandaag nog een massage. Ideaal om cadeau te doen voor een verjaardag, trouwdag, vaderdag, moederdag, met de kerst of gewoon simpelweg omdat je vindt dat iemand dat verdiend heeft.

Klik hier voor contra-indicaties voor een massage.

Omdat voor deze massages een tweede masseur beschikbaar moet zijn, kan deze massage niet zelf online ingepland worden. Neem voor een afspraak contact met ons op en stuur een berichtje naar info@yourbalance.nl.

Afspraak duomassage

De volgende duomassage is mogelijk:

  • 60 minuten          € 145,00

De ontspanningsmassage wordt gegeven door alle masseurs. De andere massages worden door een beperkter aantal masseurs of soms maar één masseur gegeven. Informeer naar de mogelijkheden.

Omdat er een tweede masseur nodig is bij een duomassage, kan deze afspraak alleen in overleg ingepland worden.

Neem contact met ons op.

Duomassage bij Studio YourBalance Tiel

Ook interessant voor je

Privé Massageworkshop voor Twee
Leer elkaar een massage te geven
Lees meer

Privé Massageworkshop voor Twee bij Studio YourBalance Tiel