Zwangerschapsyoga bij YourBalance

Ben je zwanger? Yoga geeft je ontspanning, balans en energie

ZwangerschapsyogaZwangerschapsYoga helpt je om in balans te blijven tijdens de zwangerschap. Je leert verschillende ontspannings- en ademhalingstechnieken die je kunnen helpen tijdens je zwangerschap en de bevalling. De les is actief, een moment van bewegen, ademen en genieten samen met je baby in je buik.

Vast heel zweverig? Juist niet! De ZwangerschapsYoga is een leuke manier om je zwangerschap goed door te komen en je op positieve wijze voor te bereiden op de bevalling. De lessen helpen je niet alleen om je voor te bereiden op de bevalling, maar ook om het hele proces bewust te ervaren en fit te blijven voor het nieuwe avontuur van het moederschap.

Waarom ZwangerschapYoga?

  • Geeft ontspanning en vermindert angst- en spanningsklachten
  • Verbetert op een zachte manier het uithoudingsvermogen en kracht
  • Leer houdingen en ademhalingstechnieken die je kunnen helpen tijdens de zwangerschap en bevalling
  • Versterkt de band met de baby in je buik
  • Geeft bewustwording van je eigen lichaam
  • Ontmoet andere zwangere vrouwen en deel ervaringen
  • Voorkomt of vermindert een aantal zwangerschapskwalen (zoals rug- of bekkenklachten)

Gratis proefles ZwangerschapsYoga

Je bent van harte welkom voor een gratis proefles. Wil je daarna lessen blijven volgen, dan zijn de kosten € 36,25 per 4 weken. In de maand van je bevalling ontvang je het bedrag voor de lessen die je niet meer hebt kunnen volgen retour. Als je een keer een les mist kun je die eventueel inhalen in de ZwangerschapsPilates les.

De lessen in onze studio in Tiel vinden plaats op:

De ZwangerschapsYoga les wordt in een kleine groep gegeven en duurt een uur en een kwartier. Het eerste trimester kun je het best rustig aan doen, omdat dan de basis van de zwangerschap wordt gelegd. Daarom kun je met de les starten vanaf 14 weken of later.

Als je liever individuele begeleiding hebt, of gericht wilt werken aan het vinden van een betere balans voor jezelf of aan lichamelijke klachten, plan dan een afspraak voor een Personal Yoga Training, dan krijg je een prive les op maat.

Verkorte cursus ZwangerschapsYoga in Geldermalsen

Ben je al wat verder in je zwangerschap en heb je nog geen zwangerschapscursus gevolgd? De komende maanden geven we weer verschillende keren een 4-wekelijkse cursus zwangerschapsyoga ‘voorbereiden op de bevalling’ bij Verloskundig Praktijk De Toekomst in Geldermalsen.

Partneravond en terugkomles

Tijdens de cursus wordt regelmatig een partneravond georganiseerd waarvoor je je apart kunt aanmelden. De partneravond is een actieve les waarin degene die bij je bevalling aanwezig is leert jou te ondersteunen tijdens ontsluitingsweeën en bevalling. Na de bevalling is er een terugkomles samen met de baby’s.

Zwangerschapsmassage, Yoga met je Baby en Babymassage

Zoek je tijdens je zwangerschap nog een extra ontspannen momentje? Geniet dan eens van een fijne zwangerschapsmassage. Na de zwangerschap genieten samen met je baby en zelf weer herstellen en in balans komen, kan met Yoga met je baby of geniet van quality time samen met je baby tijdens de cursus Babymassage.

Aanbod voor (aanstaande) mama's, baby's & kinderen

YourBalance heeft een uitgebreid aanbod aan lessen, cursussen en workshops voor tijdens de zwangerschap, met of voor je baby en kind.

Tijdens de zwangerschap:

Samen met je baby:

Voor je baby/dreumes/peuter/kleuter/kind:

Birthlight Zwangerschapsyoga

BirthlightOnze lessen worden gegeven volgens de methode van Birthlight, opgezet door Françoise Barbira Freedman. Birthlight is een organisatie die zich richt op de gezondheid van vrouwen en jonge kinderen. De naam verwijst naar ‘birthing lightly’ licht bevallen (zonder overmatige spanning). Birthlight oefeningen zijn wetenschappelijk onderbouwd, maar worden onderwezen vanuit het hart en verzorgen de persoon als geheel. Probeer eens een les uit! Een proefles is gratis, zodat je kunt ervaren of deze yogales bij je past.

Zwangerschapsyoga bij YourBalance in Tiel: yoga les voor zwangeren, Postnatale Yoga, voorbereiding op de bevalling en Yoga met je Baby. Ook voor de regio Buren, Culemborg, Geldermalsen, Kerk-Avezaath, Lienden, Ochten, Beneden Leeuwen.