Ontladen is opladen

Relax at Size is een uitstekende manier om even uit de drukte te stappen. We leven in een tijd waarin je het gevoel hebt dat je geleefd wordt. Deze les ervaren kan een manier zijn om beter om te gaan met overmatige stress, oververmoeidheid, vage ongemakken en gejaagdheid.

De les is een combinatie van Tai Chi, (staande) houdingen, stretching en verschillende ontspanningsoefeningen. Tijdens deze lessen leer je, naast de lichaamsversterkende oefeningen, verschillende technieken om je bewust te worden van het hier en nu, en leer je los te laten. Het is laagdrempelig en voor iedereen die behoefte heeft om even uit de dagelijkse stress te stappen en rust te ervaren.

Het eerste deel van de les is licht actief. We beginnen met Tai Chi-bewegingen, gevolgd door staande oefeningen. Bij de lessen is geen yogamatje nodig. Alle oefeningen kunnen in makkelijk zittende kleding worden uitgevoerd.

Vervolgens besteden we aandacht aan ontspanning. Je leert spierspanning herkennen en leert deze weer los te laten. Dankzij eenvoudige meditaties, ademhalingsoefeningen verander je fysieke en mentale spanning in rust. Ontladen is opladen, dat is de essentie van Relax at Size.

Relax at Size is zeer effectief en toegankelijk voor iedereen.

Informatie groepsles

Intensiteit **

Rooster:
– donderdag
, om 10:20 uur, met Jacqueline

Plan een proefles online

Relax at Size bij Studio YourBalance Tiel

Ook interessant voor jou

Restorative pilates
Pilates naar eigen kunnen
Lees meer

Restorative pilates bij Studio YourBalance Tiel

Aerial Restorative yoga
Aerial gericht op herstel
Lees meer

Aerial Restorative yoga bij Studio YourBalance Tiel

Qi gong & Yin yoga
Lichaam en geest in balans
Lees meer

Qigong & Yin yoga bij Studio YourBalance Tiel